<%@ Language=VBScript %>
Folk Blues Jamboree
Den akustiske blues er et vigtigt indslag på danske spillesteder og har mange udøvere. Vi har sat nogle af de bedste soloperformere i stævne. Ragtime, delta og folkblues, gospel, tidlig country, New Orleans Rhytm & Blues samt Boogie Woogie m.m. er på programmet og det skulle undre os meget, hvis ikke aftenen afsluttes med en forrygende jamsession.

Børge “Biceps” Jensen (DK) (voc/guit) er en af de mest benyttede solo-acts på festivaler i ind og udland. En stærkt rymisk spillestil og en underfundig melodisk vokal er hans kendetegn.

H.P. Lange (DK) (voc/guit) er som sanger og guitarist, i den nordamerikanske folk, blues, rag og folkelige gospel-tradition, et spændende bekendtskab. Han er af pressen blevet fremhævet som en meget personlig fortolker og sangskriver i denne tradition.

Doug Morter (GB) (voc/guit) Britisk folk & bluesveteran i særklasse. Den engelske folkscene er altid et bekendtskab værd. Engelsk folk har, i mødet med amerikansk traditionel musik, fostret guitarister med en unik stil og spillemåde og Doug er “one of the boys”.

Diz Watson (GB) (voc/pno) New Orleans R & B pianist i verdensklasse. Diz turnerer konstant verden over med sit one man show og et kæmperepertoire. Han har Prof. Longhair, Dr. John og Cousin Joe m.fl. med i bagagen.

Neil Stanford (GB) (voc/guit). Neil Stanfords repertoire er omfattende og spænder over folk, country og bluegrass, men hans rødder er i bluesmusikken. Fingerpicking er hans varemærke og en spillemåde, hvis fornemmeste udøvere var / er Missisippi John Hurt og Doc Watson m.fl.

L.P. Simonsen (DK) (voc/guit). Autentisk Delta/Chicago-blues. Gamle numre på en ny måde og nye numre på den gamle måde!

Teater Sthyr & Kjær fredag d. 21. september kl.19